Home Afvullen verpakkingen

Alle soorten verpakkingen voor non-food vloeistoffen

Mecfill vult al uw soorten verpakkingen met non-food vloeistoffen. Het unieke aan ons bedrijf is dat u bij ons al een levering kan aanvragen van enkele stuks tot 20.000 stuks.

Bezorging of afhalen? Alles kan!

Bezorging van uw afgevulde verpakkingen

Na het afvullen, kunt u uw verpakkingen afhalen in onze fabriek. Wilt u liever laten bezorgen door Mecfill? Dat is ook mogelijk. Tegen een voordelig tarief bezorgen wij uw afvulverpakkingen door heel Europa. Informeer naar onze bezorgmogelijkheden en tarieven.

Ook verpakkingen laten afvullen bij Mecfill? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u contact opnemen als u specifieke wensen heeft om speciale verpakkingsmaterialen te laten afvullen. Wij kunnen alles voor u regelen.

Specialist in afvullen

Mecfill is één van de weinige non-food afvulbedrijven in Europa in zijn soort. Afvulbedrijf Mecfill is een specialistisch afvulbedrijf dat ook de allerkleinste partijen vanaf 1 tot 20.000 stuks afvult.

Flexibele en snelle productie

Wilt u vloeistoffen en pasta’s laten afvullen in uw tubes, potten of flessen? Alles is mogelijk bij afvulbedrijf Mecfill. Dankzij korte lijnen leveren wij snel.

Tevredenheidsgarantie

Naast het afvullen van al uw verpakkingen, verzorgen wij eventueel ook uw verpakkingen en etiketten. Afvulbedrijf Mecfill streeft naar kwaliteit en naar 100% tevredenheidsgarantie!

Brede markt

Afvulbedrijf Mecfill is actief in een brede markt. Wij vullen industriële vloeistoffen voor onder andere de auto-industrie en cosmetica vloeistoffen voor cosmetica leveranciers.