Home Service

Niet goed, geld terug

Mecfill biedt u een uitstekende service met 100% ‘niet goed, geld terug’-garantie. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over uw afvulbedrijf. Wij leveren u professioneel uw afgevulde producten door heel Europa.

Wij zien kleine partijen als een uitdaging

Wat Mecfill tot een uniek afvulbedrijf maakt in Europa, is dat wij de allerkleinste partijen voor u vullen. Wij kunnen al vloeistoffen afvullen van 1 tot 20.000 stuks.

Bezorging van uw afvulproducten
Nadat onze afvulmachines uw vloeistoffen hebben afgevuld, staan u producten bij ons klaar in de fabriek. U kunt eigen vervoer regelen of de producten door ons laten bezorgen. Wij bezorgen zowel nationaal als internationaal tegen een aantrekkelijk tarief. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en prijzen.

Wij willen het beste voor u

Wij gaan er vanuit dat u altijd tevreden zult zijn over onze goede service en vakkennis. Wij vinden het belangrijk dat u dat bent. We maken een offerte op en overleggen altijd met u voordat we gaan afvullen. Ook tijdens het afvulproces houden we u op de hoogte. Voor al uw wensen en vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Afvulmachines

Afvulproces van begin tot eind

Afvullen verpakkingen

Alles voor non-food vloeistoffen