Home Afvulmachines

De laatste technologieën op het gebied van besturingen

Mecfill heeft een grote verscheidenheid aan afvulmachines voor vele soorten verpakkingen. Onze afvulmachines zijn voorzien van de laatste technologieën op het gebied van besturingen. Ze werken nauwkeurig en worden altijd zeer goed gereinigd.

Afvulproces van begin tot eind

Elk product vraagt om een specifieke benadering hoe deze het beste afgevuld kan worden. Door de korte lijn met het moederbedrijf MectecDesign kan er voor elk product hulpgereedschap geproduceerd worden waardoor de kosten laag kunnen blijven.

Hoe vullen onze afvulmachines?
Onze afvulmachines vullen op basis van volume of op basis van gewicht. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Wat vullen onze vulmachines?
Als u wensen heeft voor het afvullen van uw producten, is vrijwel alles mogelijk. Wij kunnen afvullen van zeer vloeibare stoffen tot dikkere smeersubstanties. Wij vullen alleen uw non-food artikelen.

Ook gebruik maken van onze machines?

Specialist in afvullen

Mecfill is één van de weinige non-food afvulbedrijven in Europa in zijn soort. Afvulbedrijf Mecfill is een specialistisch afvulbedrijf dat ook de allerkleinste partijen vanaf 1 tot 20.000 stuks afvult.

Flexibele en snelle productie

Wilt u vloeistoffen en pasta’s laten afvullen in uw tubes, potten of flessen? Alles is mogelijk bij afvulbedrijf Mecfill. Dankzij korte lijnen leveren wij snel.

Tevredenheidsgarantie

Naast het afvullen van al uw verpakkingen, verzorgen wij eventueel ook uw verpakkingen en etiketten. Afvulbedrijf Mecfill streeft naar kwaliteit en naar 100% tevredenheidsgarantie!

Brede markt

Afvulbedrijf Mecfill is actief in een brede markt. Wij vullen industriële vloeistoffen voor onder andere de auto-industrie en cosmetica vloeistoffen voor cosmetica leveranciers.