Over Mecfill

Mecfill is volledig gespecialiseerd in het afvullen van vloeistoffen. Als afvulbedrijf hebben wij een unieke positie in Europa. Wij verzorgen namelijk het afvullen van de allerkleinste partijen vloeistoffen. Al van 1 tot en met 20.000 stuks.

Afvullen van vloeistoffen
Afvulbedrijf Mecfill vult alle non-food vloeistoffen. Wij vullen stoffen af met een viscositeit van 1.002 m pa-s tot 250.000 m pa-s. Dus van zeer vloeibaar tot dikke smeerbare producten. Afvullen doen we al vanaf 1 verpakking tot 20.000 stuks. De uitkomst voor kleinere partijen.

Afvullen van industriële vloeistoffen
We vullen verpakkingen met onder andere montage kit, parket lijm, uitlaat cement, laminaat reiniger, motor olie en 2-componenten lijm. Dit doen we voor onder andere de auto-industrie en de parketindustrie.

Cosmetica verpakkingen
Naast het vullen van industriële vloeistoffen, verzorgt Mecfill ook het vullen van cosmetica verpakkingen. Cosmetica verpakkingen vullen wij met crèmes, scrubs, lotions en douchegels.

Verpakkingen
Het afvullen van vloeistoffen doen wij in alle soorten verpakkingen, zoals:

  • Aluminium en kunststof tubes
  • Potten
  • Flessen

Flexibel & snel
We kunnen snel produceren doordat het hulpgereedschap voor het afvullen geleverd worden door onze andere bedrijfstak: MectecDesign. Dankzij de combinatie met MectecDesign hoeven wij geen derden in te schakelen. U profiteert van korte lijnen, flexibiliteit en snelle levering.

Van vloeistof tot etiket
Mecfill is actief in een brede markt. Wij leveren zowel nationaal als internationaal. Het merendeel van onze klanten levert alles compleet aan: van vloeistof tot etiket. Wij dragen zorg voor het snel afvullen van vloeistoffen. Mecfill kan ook het gehele traject verzorgen. Naast het afvullen kunnen wij ook voor bijvoorbeeld de verpakkingen en etiketten zorgen.

Meer weten over Mecfill?
Voor meer informatie over het afvullen van vloeistoffen en Mecfill kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.