Home Referenties

Voor werken wij? Enkele voorbeelden

Mecfill realiseert het afvullen van producten voor vele winkels en bedrijven. Zij ervaren dat Mecfill kwaliteit levert in afvullen. Ervaar het ook. Samen met u komen we tot een voordelig eindproduct. Hieronder treft u een selectie van onze klanten en leest u wat we voor hen hebben gedaan en nog steeds doen:

Bosal

Bosal levert automotive producten aan de auto-industrie. Daarnaast leveren zij ook artikelen voor magazijninrichting. Voor Bosal vullen wij onder andere kitvloeistoffen af.

Noordzorg / Zechsal

Noordzorg is leverancier van Zechsal. Wij vullen alle aluminium en kunststof verpakkingen waar Noordzorg Zechsal producten in wil laten afvullen, zoals Zechsal oliën.

Specialist in afvullen

Mecfill is één van de weinige non-food afvulbedrijven in Europa in zijn soort. Afvulbedrijf Mecfill is een specialistisch afvulbedrijf dat ook de allerkleinste partijen vanaf 1 tot 20.000 stuks afvult.

Flexibele en snelle productie

Wilt u vloeistoffen en pasta’s laten afvullen in uw tubes, potten of flessen? Alles is mogelijk bij afvulbedrijf Mecfill. Dankzij korte lijnen leveren wij snel.

Tevredenheidsgarantie

Naast het afvullen van al uw verpakkingen, verzorgen wij eventueel ook uw verpakkingen en etiketten. Afvulbedrijf Mecfill streeft naar kwaliteit en naar 100% tevredenheidsgarantie!

Brede markt

Afvulbedrijf Mecfill is actief in een brede markt. Wij vullen industriële vloeistoffen voor onder andere de auto-industrie en cosmetica vloeistoffen voor cosmetica leveranciers.